Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü, Afşin'de düzenlenen programla kutlandı.  

10 Nisan Polis Haftası kutlama programı, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol'un Atatürk büstüne çelenk koyması, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, Emniyet Teşkilatı'nın 170. yılını kutlamanın gururu ve kıvancını yaşadıklarını belirtti. 




İlçe Emniyet Müdürü Emol, "Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli görevleri üstlenmiştir. Afşin Emniyet Müdürlüğü olarak amacımız yasalar çerçevesinde, evrensel değerlerin ışığında özgürlük ve güvenlik dengesini gözeterek vatandaş odaklı asayişi sağlamaktır. Bu amaç ışığında olayların önlenmesi ve suçluların yakalanmasında halkımızın desteğini çok fazla önemsiyoruz. Daha huzurlu günler için polis ve halk el ele olmalıdır. 10 Nisan Polis Haftası kutlama programına katılan ve bizleri yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin bölünme bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve ailelerine baş sağlı diliyorum ve gazilerimizi minnetle anıyorum."dedi.

10 Nisan Polis Haftası kutlama programına, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kurum müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileriyle çok sayıda polis katıldı.

Editör: Haber Merkezi