Afşin Ticaret ve Sanayi Odası  zorlu kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için başlatılan 'doğaya bir yem de sen bırak' kampanyasında destek verdi.

Kış şartlarında doğada yem bulmakta zorlanan yaban hayvanlarına destek olmak istediklerini belirten Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can "Afşin Avcılar Atıcılar Kulübü Derneği tarafından başlatılan 'Doğaya bir yem de sen bırak' kampanyası dolayısıyla dernek başkanımızı ve dernek üyelerimizi tebrik ediyorum. Çorbada bizim de bir tuzumuz olsun istedik. Asıl işi yapanlar yemleri yabani hayvanların ulaşabileceği yerlere ulaştıracak doğa gönülleri. Başlattıkları bu örnek davranıştan dolayı Afşin Avcılar Atıcılar Kulübü'nü ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Destekten dolayı teşekkür eden Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdullah Öztürk,  "İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan yaban hayvanlar için bu yılda Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği olarak yemleme kampanyası başlattık ve doğasever vatandaşlarımızı kampanyamıza desteğe çağırdık. Bu kampanyaya ilk destek Afşin Ticaret Odamızdan geldi. İlçemizde kampanya kapsamında toplayacağımız yem yardımlarını önümüzdeki günlerde Dernek üyelerimiz ve Doğa Koruma ve Milli Parklar şefliği ile beraber doğaya bırakacağız. Kampanyaya ile yakından ilgilenen Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'a teşekkür ediyor, tüm vatandaşları kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi