Mimar Rahime Yeşilkaynak, MHP’den Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
Mimar Rahime Yeşilkaynak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Afşin Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı. Yapılan bu başvuru aynı zamanda Afşin siyaset tarihinde ilk bayan belediye başkan aday adayı olma özeliğini taşıdı.
MHP Afşin İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda Mimar Rahime Yeşilkaynak, resmi başvuru evraklarını MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale’ye teslim etti.
Programda konuşma yapan Mimar Rahime Yeşilkaynak, “Afşin Belediye başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisinden Afşin Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıkladım. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan ve destekleyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Mimar Rahime Yeşilkaynak’a başarılar diledi. Taşkale, “Beraber çalıştığımız, Afşin MHP Kadın Kolları Başkanımız Rahime Hanım MHP Afşin Belediye Başkanlığı için müracaat etti. Kendisini bu kararından dolayı kutluyorum ve aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. İnşallah kendisiyle birlikte Afşin’imize üç hilal bayrağını dikeriz.” şeklinde konuştu.
MHP’den şuana kadar 4 kişi resmi başvuru yaptı
MHP’den 4 kişinin Afşin Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu yaptığını kaydeden Taşkale, “Şuana kadar Milliyetçi Hareket Partisinden Afşin Belediye Başkanlı için dört aday adayımız bulunmaktadır. Adem Yıldız, Kazım Karakuş, Sıddık Sert ve Rahime Yeşilkaynak .30 mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçim süreci iyi gidiyor herhangi bir sıkıntımız bulunmamakta. Çünkü biz halkımızın adayı, partimizin adayı diye yola çıktık. Biz halkımızın adayını, partimizin adayı etmek için son derece titiz bir çalışma yürütüyoruz. Halkın adayını haklın huzuruna çıkartmaya niyetliyiz.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi