AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Meslek Yüksek Okulu Bünyesinde Kimya Teknolojileri bölümünün açıldığını ve bu bölüme 25 öğrenci alınacağını kaydetti.
 
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın girişimleriyle Afşin Meslek Yüksek Okulu’na Kimya Teknolojileri isimli yeni bir bölüm açıldı. 2014-2015 öğretim yılında hizmet verecek olan bu bölüme 25 öğrenci alınacağı bildirildi.
 
 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “
“AK Parti Hükümetimiz, geçtiğimiz 11 yılda olduğu gibi Afşin’imize ihtiyaçları doğrultusunda tüm hizmetleri yapmaya eksiklikler varsa bu eksiklikleri gidererek birer birer yerine getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde SGK binamızın inşaatı başladı. Yine aynı zamanda Suni Çim Sahamızın temeli atıldı. Bugünde yine güzel bir müjdeli haber vermek istiyorum. AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Mahir Ünal’ın girişimleriyle Afşin Meslek Yüksek Okulu’muza “Kimya Teknolojisi” bölümü açıldı ve 25 kişilik öğrenci kontenjanı verildi. Afşin’imize hayırlı olsun diyor, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’a tüm halkımız adına teşekkür ediyorum ”dedi.
Editör: Haber Merkezi