Afşin Devlet Hastanesi'ne yeni atanan uzman doktorlar hasta kabulüne başladı.

Afşin Devlet Hastanesi'nde doktor açığı kapanıyor. 82. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası'nda yapılan doktor atamalarında Afşin Devlet Hastanesine atanan 4 uzman doktor görevlerine başladı.

yapılan doktor atamalarında Afşin Devlet Hastanesine atanan 4 uzman doktor görevlerine başladı.

82. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası'nda Afşin'e atanan, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tangalay, Nöroloji Uzmanı Dr. Hülya Uluğut Erhan, Tıbbi Biyokimya Uzmanı Dr. Mehmet Bozok ve Dermatoloji Uzmanı Dr. Dilek Menteşoğlu göreve başladı.

Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik, hastanenin yeni atamalarla birlikte ilçe halkına daha iyi koşullarda sağlık hizmeti vereceğini söyledi.

Ataması yapılan doktorlara görevlerinde başarılar dileyen Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik, " Bilindiği üzere bazı hekimlerimizin mecburi hizmet sürelerinin dolması üzerine hastanemizden ayrıldı. Bazı branşlarda hastanemizde ihtiyaç arttı. İhtiyacın artması gibi nedenlerinden dolayı boşalan branşlarda bakanlığımızca uzman hekim takviyesi yapılmıştır.  Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ilçemize hayırlı olsun. Doktorlarımız pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başladılar. Büyüyen ve gelişmekte olan hastanemiz hizmet ağına her geçen gün yeni hekimlerin eklenmesiyle birlikte vatandaş memnuniyetinin üst seviyede tutulması sağlanmaktadır. Ayrıca eksik olan diğer dallarda da atamaların yapılması için gerekli girişimlerde bulunduk. Afşin halkına en iyi hizmetti sunmak için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi