Afşin Belediyesi tarafından başlatılan kavşak, yol ve kaldırım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Elçibey Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanırken, Afşin Atatürk Caddesindeki çalışmalar ise devam ediyor.
Afşin Belediyesi tarafından yaklaşık bir ay önce başlatılan yol, kaldırım ve kavşak çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye bu çalışmaları 50 işçi ve 5 mühendisle yürütülüyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, “Çalışmalarımız ummalı bir şekilde devam etmektedir. İki ayrı noktada yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Elçibey Caddemiz’de kaldırım genişletme ve saçak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt çalışmalarımız toplam 700 metre ve 6 bin metrekareye yaklaşmakta. İklim şartlarından ve bir takım aksaklıklardan dolayı çalışmalarımız bayram arifesine kadar sarktı ama bayram öncesi hem Elçibey caddemizi hem de bütün yollarımızın kesiştiği belediyemizin önündeki iki kavşağı inşallah trafiğe açacağız. Belediye önünde yapılan kavşak çalışmaları yoğun ve hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu alana parke çalışması yapmaktayız. Buradaki parke çalışmalarımızda 6 bin metrekare yol parkesi çalışmaları yapıldı. İnşallah çalışmalarımız bayram öncesi tamamlanarak trafiğe ve halkımızın kullanımına açılacak.” dedi.
Editör: Haber Merkezi