Afşin Belediyesi asfalt çalışmalarını başlattı. Yeşil Yurt Mahallesi’nde başlayan asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
Parke ve kaldırım çalışmalarını da sürdüren Afşin Belediyesi, Ramazan bayramının sorunda Elçibey Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışması yapacak. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkan Yardıcısı Nusret Karataş, yol çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.
Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, “Bu yaz hava şartlarının yağışlı olmasından dolayı asfalt çalışmalarımızı yapamadık. Ama havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarımız ve parke-kaldırım çalışmalarımız yoğun bir şekilde başladı. Asfalt çalışmalarımıza hız verdik, Yeşilyurt mahallemizde bulunan parkımızın arkasında güzel bir çalışmamız oldu. Buradaki çalışmamızı tamamladıktan sonra Beyceğiz mahallemize geçtik ve burada Cengiz Topal Caddesi ve civarında asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yapılan çalışmalar tamamlandıktan sonra TOKİ yolumuzda çalışmalarımıza başlayacağız. Bu çalışmaların ardından Atatürk Caddemizde yapmış olduğumuz çalışmaları Elçibey Caddesinde de yapacağız. Elçibey Caddemizdeki çalışmalarımıza Ramazan bayramından hemen sonra başlamayı düşünüyoruz. Caddemizde kot düşürme çalışması, asfalt çalışması ve beraberinde parke-kaldırım çalışmalarını yaparak Elçibey Caddemize bir çeki düzen vereceğiz.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi