Nevşehir’de düzenlenen “Okullar Arası Halk Oyunları” yarışmasında Akdeniz Bölge Birincisi olan Afşin Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy’u makamında ziyaret etti.
7-8 Nisan tarihlerinde Nevşehir’de Okullar Arası Halk Oyunları Bölge yarışması yapıldı. Kahramanmaraş’ı temsil eden Afşin Atatürk Ortaokulu öğrencileri Akdeniz Bölge Birincisi oldu. Bölge birincisi olan öğrenciler 23 Mayıs’ta düzenlenecek olan Okullar Arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Öğrencilerin almış olduğu bu başarıdan mutlu olduklarını kaydeden Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, “ Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi bizleri bugün sevindirdiler. Öğrencilerimiz ilk olarak il birincisi olmuş ve Kahramanmaraş’ımızı temsil etmeyi hak etmişlerdi. Nevşehir’de yapılan bölge yarışmalarında bölge birincisi oldular. Atatürk Ortaokulu halk oyunları ekibimiz 9 tane ili geride bırakarak birinci oldular. Afşin Atatürk Ortaokul takımımızı kutluyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde 10 il takımıyla Türkiye finallerine katılacaklar. İnşallah Türkiye finallerinde de bu mutluluğu yaşatırlar öğrencilerimiz. Bu öğrencilerimizin üzerinde emekleri olan okul müdürümüze ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 



Editör: Haber Merkezi