AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. M. İlker Çitil, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.
7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti'den aday adayı olmak için görevinden istifa eden  M. İlker Çitil, Afşin  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyarette konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İlker Çitil, "Bugün Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Hakan Topaktaş'ı ziyaret etmek için geldik. Bilindiği üzere 25. dönem  Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Partimizden aday adaylığımı açıkladım. Bu vesileyle kendi ilçem olan Afşin'de ziyaretlerde bulunuyorum. İlk ziyaretimizi esnaf odamıza gerçekleştirdik ve hayırlı olsun dileklerimizi ileterek başkanımıza görevinde başarılar diledik. Genç ve dinamik bir arkadaşımız olan Hakan Başkanımızın esnaflarımız için hayırlı hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Bizleri çok güzel karşıladılar ayıcıca bunun için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Afşin'imize, Kahramanmaraş'ımıza sağlıkta nasıl hizmet ettiysek aynı şekilde bu kulvarda da elimizden geleni yapacağımıza beyan ediyorum."dedi.
Daha sonra konuşma yapan Afşin  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş," Afşinli hemşerimiz, saygıdeğer Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil ağabeyimiz, odamızı ziyaret etti. 7 haziranda yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı ve bu kapsamda bizleri ziyaret ettiler ve dua isteler. Dualarımızın da onunla olduğunu beyan ediyoruz ve Afşinli olarak Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil ağabeyimizle gurur duyuyoruz. Sağlık alanında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum."diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi