MHP Afşin İlçe Başkanı Taşkale: “2014 yılı Türkiye’nin dönüm noktası olacak”
 MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirerek, 2014 yılının Türkiye’nin dönüm noktası olacağını söyledi.
MHP Afşin İlçe Teşkilatı tarafından oluşturulan “Seçim Koordinasyon Kurulu” düzenlenen yemekle bir araya geldi. Afşin EÜAŞ Sosyal Tesislerde düzenlenen yemeğe MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Esence Belediye Başkanı Ali Özkan, MHP Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Ali Karslı ilçe çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “2014 mahalli idareler seçiminin öncelikle ülkemize ve Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmet yarışında Afşin MHP Belediye Başkan Adayımız Adem Yıldız Bey’e de başarılar diliyorum. 2014 yılı Türkiye’nin dönüm noktasıdır. Bu yıl içerisinde mahalli idareler seçimi, arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimi, arkasından siyasi partilerin genel merkez yöneticilerinin seçimi olacak. Belki de bu yıl içerisinde erken bir genel seçim olabilir. Onun için 2014 yılı Türkiye için çok önemli bir yıl. Bu yaşayacağımız üç seçiminde neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin siyasi hayatında söz sahibi olmaya muktedir olmalıdır. Sandıkta AK Parti hükümetine gerekli dersi veremediğimiz müddetçe Türkiye’yi çok kötü günler bekliyor. Onun için bütün dava arkadaşlarımdan ellerinde geldiği kadar gayret göstererek çalışmaları gerekiyor. 2014 seçimlerinde AK Partiye ders, Milliyetçi Hareket Partisine de zafer nasip eder inşallah.” dedi.
Editör: Haber Merkezi