Yeşil Afşin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Kösebalaban, Afşin’de faaliyet gösteren Özverili Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında kurum müdürü Sümeyye Taşyürek ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kösebalaban, merkezin çalışmaları ve yürütülen özel eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında özel eğitimin toplumdaki yeri, verilen hizmetlerin önemi ve bireylerin gelişimine olan katkıları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Merkez Müdürü Taşyürek, özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesini artırmak adına büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirterek, bu alandaki farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çekti.

Yeşil Afşin Gazetesi’nin bölgedeki sosyal sorumluluk faaliyetlerine ve eğitime verdiği desteğin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Taşyürek, nazik ziyaretlerinden dolayı Fatma Kösebalaban’a teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve başarı temennileriyle sona erdi.

Rehabilitasyon Ziyaret (1)

Muhabir: Eda Yamanlı