Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, makam ziyaretleri kapsamında çok sayıda kurum temsilcisi, muhtar ve sivil toplum kuruluşu yöneticisini makamında kabul etti.
Vali Ünlüer’i ziyaret edenler arasında; Şahinkayası Önceki Dönem Belediye Başkanı Hakan Şişman, Şahinkayası Mahalle Muhtarı Nuh Kurnaz, Önceki Dönem Şahinkayası Mahalle Muhtarı Mustafa Hilal ve Orman Kooperatifleri Birliği Denetim Kurulu Üyesi Gazi Saz ile beraberindeki heyet yer aldı.

Ayrıca, Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kılçık, Vefa Grubu Başkanı Mehmet Tekinşen, Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Zülküf Tufan, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mahmut Kahraman, Fatihler Mahalle Muhtarı Ali Engizek, Hasancıklı Mahalle Muhtarı Muhammet Ceyhan ve Azerbaycan Mahalle Muhtarı Sefa Kirişçi de Vali Ünlüer’i ziyaret eden isimler arasında yer aldı.
Ziyaretler kapsamında din görevlisi Yusuf Karaoğlan ile Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer ve beraberindeki heyet de Vali Ünlüer tarafından makamında misafir edildi.

Gerçekleşen ziyaretlerde, Kahramanmaraş’ın genel durumu, mahallelerin ihtiyaçları, yerel yönetimler, sivil toplum çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Mükerrem Ünlüer, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerine teşekkür ederek, kamu kurumları ile yerel paydaşlar arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaptı.





