Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kentte yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliğini güçlendirmeye yönelik ziyaretler kapsamında önemli isimleri makamında ağırladı.

Ziyaretler kapsamında Telbisoğlu Biber Yönetim Kurulu Başkanı Emin Tanın Telbisoğlu, Gazeteci Hacı Ali Güneçıkan, iş insanları Durmuş Karcıoğlu ve İdris Tezcan, ayrıca Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ile Kahramanmaraş Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serkan Köken Valilik makamında misafir edildi.

Görüşmelerde, Kahramanmaraş’ın ekonomik gelişimi, yerel yatırımlar, adli süreçlerin iyileştirilmesi ve kentte sürdürülen projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı. Vali Ünlüer, şehrin her alanında iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaparak ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Vali Ünlüer’e Makam Ziyaretleri Devam Ediyor-11Vali Ünlüer’e Makam Ziyaretleri Devam Ediyor3-3

Muhabir: Esra Yalçın