Gaziantep’te düzenlenen offroad yarışlarında Kahramanmaraş’ı temsil eden Kahramanlar Offroad Kulübü, 6 kategoride kupaları topladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi ve Prime Mall AVM destekleriyle Gaziantep Offroad Kulübü tarafından Osmangazi Mahallesi'nde yaptırılan özel parkurda ilk defa offroad yarışması düzenlendi. 16 ilden 42 sürücünün katıldığı yarışmada araçlar motor hacimlerine göre ayrılan 4 kategoride mücadele etti. Çamur çukurları ve dik rampaların yer aldığı parkurda araçların sınırlarını zorlayan sürücüler izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Kahramanmaraş’ı başarı ile temsil ettiklerini kaydeden Kahramanlar Offroad Kulübü Başkanı Oğuz Bağrıaçık, yaptığı açıklamada şehrin bu alandaki gelişmelerinden bahsetti. Bağrıaçık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Kahramanmaraş’ı bu alanda başarı ile temsil eden Kahramanmaraş Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen sporcularla kıyasıya verilen mücadelenin sonucunda en iyi şekilde Kahraman şehrimizi ve kulübümüzü temsilen yarışmaya giren araçlarımızdan S1 Klasmanında Yahya Gözübenli ve Osman Tatar 1., S2 Klasmanında Hakan Yatalakoglu ve Malik Ergen 2., S3 Klasmanında Hayri Danışman ve Zahit Alkış 3., S4 Klasmanında Mehmet Büyüktopçu ve Onur Arıkan 3., S4 Klasmanında Süleyman Aksu ve Fatih Torun 1., S2 Klasmanında Metin Okumuş ve Adem Çam 4. olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Talihsizlikler sonucu Yunus Kaya ve Tatar, Sinan Bagdatlı ve Arap İdris gönüllerin şampiyonu olmuştur. Başarımız bireysel olmanın yanı sıra ekip işidir birlik beraberliktir. Teknik servis ekiplerimize, destek olmaya gelen ve sonuna kadar yan tarafta yarışçılarla beraber yarışan kulüp üyelerime, ailelerimize, sürekli telefonla arayıp soran tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Başarılarımız mutluluklarımızın katlanarak artacağına şüphem yoktur. Bizler biriz beraberiz ve en önemlisi başaracağımıza inanıyoruz. Hepinize canı gönülden teşekkür ederim.”
Editör: Haber Merkezi