Kahramanmaraş'ta öğrenciler, Başkonuş Yaylası'nda düzenlenen astronomi gözlem etkinliğinde bilimle iç içe unutulmaz bir gün geçirdi. TOBB Fen Lisesi, Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi ve Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi'nden toplam 60 öğrenci, öğretmenleri ve idarecileri eşliğinde katıldıkları etkinlikte teleskoplarla Ay'ı ve yıldızları yakından inceleme fırsatı buldu.

Öğrencilerin gökyüzünü keşfetmenin yanı sıra keyifli anlar da yaşadığı etkinlikte, rengarenk uçurtmalar gökyüzünü süsledi. İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi'nin koordinasyonunda gerçekleştirilen programa, izci liderleri ve ekibi, MEB AKUB, İlkyardım ve İş Sağlığı Güvenliği ekipleri de destek verdi.

Başkonuş Yaylası'nda Astronomi Gözlem Etkinliği DüzenlendiBaşkonuş Yaylası'nda Astronomi Gözlem Etkinliği Düzenlendi3Başkonuş Yaylası'nda Astronomi Gözlem Etkinliği Düzenlendi2Başkonuş Yaylası'nda Astronomi Gözlem Etkinliği Düzenlendi4

Muhabir: Eda Yamanlı