2023 yılında yapılması planlanan genel seçimler öncesi Türkiye’de seçim çalışmaları hız kazanırken, milletvekilliği adaylıkları düşünen isimlerde kendini göstermeye başladı. Bugün parti binasında seçmenlerle bir araya gelen iş insanı Tufan Yanar, milletvekili aday adaylığını açıklayarak evrakları ilçe başkanı Selçuk Gökdoğan'a teslim etti.

Afşin ve Türkiye için her şeyin çok güzel olacağını söyleyen Yanar, “Bugün benim için çok özel bir gün, gurur ve onur duyduğum bir gün. Sebebi de şudur; ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden önümüzdeki yıl yapılacak milletvekili seçimlerinde Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmak için talip oldum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden gurur duyduğumu, Atatürkçü olmaktan her zaman gurur duyduğumu ifade ettim. İnşallah hayırlara vesile olur. Adaylığımı önce siz partili arkadaşlarıma, Afşin halkına ve Kahramanmaraşlıların takdirine sunuyorum. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde ülkemize hayırlara vesile olsun diliyorum” dedi.

Herkesin elini taşın altına koyması gereken bir zamanda olduğunu ifade eden CHP Afşin İlçe Başkanı Selçuk Gökdoğan, “Her zaman elini taşın altına koyan arkadaşımız bugün aramızda: Tufan Yanar. Afşin’in çok sevdiği bir arkadaşımız. Afşin’e inşaat sektöründe birçok konut kazandırmış, bölge insanına ekmek vermiş, bölge insanını ev sahibi yapmış bir arkadaşımız. Aynı zamanda bu yetmemiş Final Okulları’nı Afşin’e kazandırmış bir arkadaşımız. Kendisine hepinizin huzurunda başarılar diliyorum. Bu ağır sorumluluğun taşın altına elini koyduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Afşin İlçe Binasında düzenlenen program sonunda iş insanı Tufan Yanar’a parti rozeti İlçe Başkanı Selçuk Gökdoğan tarafından takıldı.

Editör: Haber Merkezi