Başkan Tıraş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; şu ifadeleri kullandı:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana kapısı, duvarı olmayan makamımızda hemşerilerimizi ağırlamayı sürdürürken, akşamları da kentimizin dört bir yanında hemşerilerimizle bir araya gelerek en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğu düşüncesiyle her fırsatta keyifle gerçekleştirdiğim vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledim.

Elbistan’ımıza bağlı mahallelerin neredeyse tamamını ev ev gezerek sıkmadık el bırakmamaya eşimizin dostumuzun acı günleri olan taziyelerinde, tatlı günlerinde ise düğünlerinde yer almaya var gücümle yanlarında bulunmaya özen gösterdim. Hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan herkese faydayla dokunacak hizmet, sorun ve çözümlerle uzaktan - yakından ilgilenmeye çalıştım.

Rabbim bizlere aziz milletimize hizmet yolunda sandık müşahitliğinden tutun yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği, belediye başkan vekilliği, ilçe başkanlığı gibi şeref dolu görevleri çaba ile ifa ederek doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet etme şerefini nasip etti. Bahtiyarım hamdolsun.

Aile yuvası duygusunu her daim hissettiren desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Mahir Ünal Bakanıma, milletvekillerimize, İl Başkanım Sayın Fırat Görgel, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarımıza vatandaşlarımıza hizmet noktasında birlikte hareket ettiğimiz, omuz omuza verdiğimiz kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve makamların asıl sahibi Aziz hemşerilerimize şükranlarımı sunarak bu süreçte fark etmeden sürçülisan ettiysek aziz hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı görevinden gördüğüm lüzum üzere bugün itibariyle ayrıldığımı siz değerli hemşerilerimize bildirmek istiyorum.

Birlik ve beraberliğin gücüne her daim inanan bir kardeşiniz olarak başka bir zamanda, başka bir şekilde yine hep beraber olmak ümidiyle.”

Editör: Haber Merkezi