CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kahramanmaraş’a dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Öztunç, Yiğit’e yeni görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Öztunç’tan Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’e Ziyaret2

Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, şehrin güvenliği ve huzurunun herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirtti. Öztunç, “Kahramanmaraş’ımızda göreve başlayan İl Emniyet Müdürümüz Hasan Yiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizin geleceği, güvenliği ve huzuru için yapıcı bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.

Milletvekili Öztunç’tan Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’e Ziyaret1

Milletvekili Öztunç, yeni görevinde İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’e başarılar dileyerek, kamu güvenliği adına yapılacak her olumlu adımın yanında olacaklarını ifade etti. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, kent gündemine dair önemli konular da ele alındı.

Muhabir: Esra Yalçın