Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Elbistan’a bağlı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Elbistan’a bağlı Karahasanuşağı, Hasanali, Kantarma, Armutalan, Atmalı, Kaşan, Dervişçimli, Günaltı, Sevdilli ve Cumhuriyet mahallelerinde gerçekleştirilen buluşmalarda, vatandaşların talepleri dinlendi, çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi2

Kantarma Cemevi’ne Anlamlı Ziyaret

Ziyaret programı kapsamında Kantarma Mahalle Muhtarı Seyit Bakır’ın ev sahipliğinde Kantarma Cemevi’ne de bir ziyaret gerçekleştirildi. Cemevinde yapılan görüşmelerde, Alevi vatandaşların sorunları ve talepleri dile getirildi.

Milletvekili Dora, burada yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerine atıfta bulunarak, “Alevi kardeşlerimiz bizim canımız ve ciğerparemizdir. Milletimizin ve İslam âleminin ayrılmaz, ayrılamaz ve ayrı görülemez inanç ve insanlık değerleridir,” ifadelerini hatırlattı.

Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi1

“Her Soruna Çözüm Bulana Kadar Karış Karış Gezeceğiz”

Programın bir diğer durağı Kangal Mahallesi oldu. Kangal Mahalle Muhtarı Ahmet Güler’in evine misafir olan Dora, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, “Her soruna çözüm bulana kadar karış karış gezmeye, herkesi dinlemeye and içtik,” dedi.

Dora, MHP teşkilatı olarak Kahramanmaraş’ın her köşesinde vatandaşlara hizmet etmek için gayret gösterdiklerini belirterek, “Kahraman şehrimizin yiğit evlatları en güzel hizmeti hak ediyor. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki: Canla Başla!” şeklinde konuştu.

Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi4Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi3Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi5Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi6Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi7Milletvekili Dora’dan Elbistan’a Ziyaret Mahalle Mahalle Dinledi, Cemevi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi8

Muhabir: Eda Nur Aydoğan