Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Afşin’de ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulundu.

Başkan Buluntu, ziyaret kapsamında Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emrah Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete KMTSO Başkan Yardımcısı Durdu Canbolat, Genel Sekreter Yunus Atmalı ve oda personelleri de eşlik etti.

Kmtso Başkanı Buluntu, Afşin’de Ashab I Kehf’i Ziyaret Etti 1

Görüşmede, yerel esnafın talep ve beklentileri ele alınırken, Afşin’in ekonomik potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Taraflar, bölgenin ticari ve ekonomik gelişimi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kmtso Başkanı Buluntu, Afşin’de Ashab I Kehf’i Ziyaret Etti 3

Program kapsamında Başkan Buluntu ve beraberindekiler, Afşin Ashab-ı Kehf Külliyesini ziyaret ederek bölgenin kültürel ve tarihi değerlerini yerinde inceledi. Ziyaret sırasında, şehrin inanç turizmi ve kültürel mirası hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kmtso Başkanı Buluntu, Afşin’de Ashab I Kehf’i Ziyaret Etti 4

KMTSO’nun ziyaretleri, yerel esnafın görüşlerini almak ve Afşin’in ekonomik ile kültürel potansiyelini doğrudan değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Kmtso Başkanı Buluntu, Afşin’de Ashab I Kehf’i Ziyaret Etti 6Kmtso Başkanı Buluntu, Afşin’de Ashab I Kehf’i Ziyaret Etti 5

Kmtso Başkanı Buluntu, Afşin’de Ashab I Kehf’i Ziyaret Etti

Muhabir: Ramazan Doğan