Millî Eğitim Bakanlığı Müfettişi Mustafa Çelik başkanlığındaki heyet, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın katılımıyla kurum yöneticileriyle bir araya geldi.
Mustafa Çelik başkanlığındaki heyette Zülküf Darıcan, Mehmet Aknar ve Çetin Atlı yer aldı. Gerçekleştirilen toplantıda, eğitim kurumlarında yürütülen denetim çalışmaları hakkında kurum yöneticilerine bilgi verildi.
Toplantıda, denetim süreçleri kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilirken, eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesine yönelik konular ele alındı. Kurum yöneticileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak mevcut çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Millî Eğitim Bakanlığı müfettişleri ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının, denetim çalışmalarının koordinasyon içerisinde yürütülmesine katkı sağlaması hedeflendi.





