Şekerbank Afşin Şube Müdürlüğüne atanan Mehmet Karabulut göreve başladı.

Şekerbank Afşin Şube Müdürü Halil Çam’ın Elbistan Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından 31 Ekim Çarşamba Günü Afşin Şube Müdürlüğüne Mehmet Karabulut getirildi.

Karabulut, Şekerbank’ın misyonu doğrultusunda küçük esnafları destekleme ve tarım segmentinde bulunan müşterilere en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Afşin’i çok sevdiğini söyleyen Karabulut, “Afşin Kahramanmaraş ilimizin en samimi bulduğum ilçesi. Kahramanmaraş’ta bütün ilçeleri gezdim ama Afşin ilçesini çok samimi buldum. Afşinli vatandaşlarımız çok sıcakkanlı. Müşteri ve esnaf ziyaretlerimizde beni ziyaret edenlerden de gördüğüm üzere misafirperverler. Bankamızın misyonu çerçevesinde küçük esnafları destekleme ve tarım segmentinde bulunan, tarım ve çiftçilik yapan müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye, onların ihtiyaçları doğrultusunda en iyi ürünleri en iyi kredi oranlarıyla hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Karabulut Kimdir?

Aslen Balıkesirli olan Mehmet Karabulut 43 yaşındadır. 1997 yılında Kahramanmaraş’a üniversite okumak için gelerek eğitimini tamamladı. Üniversite sonrası Kahramanmaraş’ta 5 Yıl Denizbank, 5 yıl Yapı Kredi de 6 yıldır da Azerbaycan Bulvarı üzerindeki Şekerbank Şubesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. 31 Ekim Çarşamba Günü itibariyle Şekerbank Afşin Şube Müdürü olarak atanmış durumda. Karabulut evli ve 2 çocuk babasıdır.  

Editör: Haber Merkezi