PKK'nın korkulu rüyası Bordo Bereliler bölgeye sevk edildi.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yer alan Bordo Bereliler, bölgede Hakkari, Şırnak başta olmak üzere sıcak bölgeye sevk edildi. "Bordo Bereliler", artan terör olaylarından dolayı bölgeye sevk edildi.

PKK'NIN KORKULU RÜYASI

Subay ve astsubaylardan oluşan "A Timi" olarak da adlandırılan birlik, bugün askeri Casa tipi uçakla Diyarbakır askeri havaalanına indi. Birliklerin, buradan helikopterlerle operasyonların sıklıkta olduğu sınır bölgelerine kaydırılacağı öğrenildi. Terör örgütü PKK'nın korkulu rüyası olan Bordo Bereliler, geçmişte yaptığı operasyonlarla adından sıkça söz ettirmişti.

SINIR BÖLGELERİNDE TERÖRİST AVINA ÇIKACAKLAR

Bordo Berelilerin sınır bölgelerinde terörist avına çıkacağı öğrenilirken, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet üssünden kalkan F-16 savaş uçakları ise PKK terör örgütüne ait sınır ötesindeki kamplara gece gündüz bomba yağdırıyor.

PKK'NIN KAMP VE SIĞINAKLARINA BOMBA YAĞMURU

Gün boyu uçuşlar gerçekleştiren F-16 savaş uçakları PKK'nın kamp ve sığınaklarını bir bir vururken Genelkurmay Başkanlığı ise dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada 14 hedefe hava harekatı düzenlendiğini, 32 barınma alanı, 3 depo, 1 doçka uçaksavar yüklü aracın imha edildiği ve ilk bilgilere göre 25 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

 

Editör: Haber Merkezi