Fetö/PDY Operasyonu:  3 kişi tutuklandı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Fetö/PDY Operasyonu:  3 kişi tutuklandı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Sinan Doruk
Sinan Doruk
18 Ocak 2017 Çarşamba 13:58
544 Okunma
Fetö/PDY Operasyonu:  3 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan öğretmenler A.S. ve T.S. ile sağlık memuru R.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Öte yandan, gözaltındaki 2 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 3 Ocak'ta, aralarında öğretmen, eczacı ve memurların da bulunduğu, örgütün askeri sorumlusu olduğu öne sürülen 11 zanlı gözaltına alınmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373