AK Parti Afşin Gençlik Kolları, Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında Suriye’de yaralanan gazilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç ve beraberindeki heyet önce  Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında El Bab’ta yaralanan ve  Afşin Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner’i  ziyaret etti. Burada gazi Aslaner ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner, ziyaretten dolayı gelen heyete teşekkür etti.

Heyet daha sonra El Bap’ta havan düşmesi sonucunda yaralanan Uzman Onbaşı Hakan Demir’in evine giderek ailesine ve El Bab Gazisi Demir’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzman Onbaşı Hakan Demir ise bu vatan için canını seve seve vermeye hazır olduğunu belirterek, en kısa zamanda iyileşip görevine tekrar dönmek istediğini belirtti.

El Bab’ta, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine büyük darbeler vurduğunu ve Türk’ün gücünü tüm dünyaya gösterdiğini belirten AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, “Bu vatan için ve bayrak uğruna kahramanca mücadele ederek yaralanan ve gazilik şerefine erişen askerlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için bugün gazilerimizi ziyaret ettik” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi