Afşin Barosu, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mesaj yayımladı

Afşin Baro Temsilciliği, İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda iki terörist tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mesaj yayımladı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Berkin Elvan soruşturmasına bakan savcı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristler tarafından şehit edilmesi nedeniyle Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan mesaj yayımladı.

İstanbul Adliyesi'nde gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine neden olan menfur saldırıyı kınayan Baro Temsilcisi Turan, şehit olan Başsavcı Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Turan açıklamasında, " Terörün ve şiddetin varacağı yer acıdır, hüzündür. Berkin Elvan'ın ölümüne ne kadar üzüldüysek, İstanbul Adliyesi'nde gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi olayına o kadar üzüldük. Ölene üzülmemek olmaz, Berkin Elvan'da suçsuzdur, şehit olan savcımızda suçsuzdur. İstanbul Adliyesi'nde teröristlerin baskını sonucu şehit olan cumhuriyet savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Memleketimize sabır diliyorum. Şehit Savcımızın, kederli ailesine ve tüm yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Afşinli avukatlar olarak bu acıyı yaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi