AK Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat Şeref Kırbıyık’ın istifasının ardından İlçe Başkanlığı görevine talip olan isimler başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Afşin Gençlik Kollarında Hacı Bayram Sert, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir’e adaylık dilekçesini sunan Sert, Partinin her kademesinde görev yaptığını ifade ederek, amacının Afşin’e hizmet etmek olduğunu belirtti.

Sert, " 2004 Afşin Atatürk Lisesinden mezun oldum. 2006-2011 Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. 2012 yılında aktif üye olarak Ak Parti siyasetinde yer aldım. 2014 Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz Ak Parti Afşin İlçe Kongresinde İlçe Gençlik Kolları Yürütme Kurulu ÜNİAK Başkanlığına getirildim. 2016'da İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Yürütme Kuruluna Seçilerek Sosyal İşler Başkanlığı görevine getirildim. Halen bu görevimi ifa etmekteyim. Evliyim Afşin'de esnaf olarak ticari hayatıma devam ediyorum. Afşin sevdalısı bir birey olarak ilçemize ve vatandaşlara daha faydalı olabileceğimi düşünerek bu göreve talip oldum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi