Afşin Belediyesi 2017 sezonu için asfalt çalışmasının hazırlıklarına başladı.

2016 yılında parke ve kaldırım çalışmalarına ağırlık veren Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2017 yılında yapacağı sıcak asfalt çalışmaları için bitüm malzemesinin nakli için nakil hizmeti ilanına çıktı.

Afşin'de, saatte 160 ton asfalt üretebilen Kahramanmaraş'ta en kapsamlı ikinci büyük asfalt plentini hizmete sunan Afşin Belediyesi 2017 yılı içerisinde yapacağı sıcak asfalt çalışmalarına hızlı bir girişi yapmaya hazırlanıyor. Kırıkkale'den 4 bin ton bitüm malzemesi alan Afşin Belediyesi, Kırıkkale -Afşin arası karayolu ile nakliye hizmeti alacak. İşin süresi, işe başlama tarihinden itibaren 8 ay içinde tamamlanacak.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin'in güzel bir görünüme kavuşması ve hak ettiği hizmeti alması için belediye hizmetlerinin 2017 yılında hız verilerek devam edeceğini söyledi.

2016 yılında hizmete açılan asfalt plentinin devreye girmesiyle belediyenin çok büyük bir eksikliğini daha giderdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ekipleri tarafından içme suyu altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanan yerlerde Afşin Belediyesi olarak yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarını yapacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi