Yeşil Afşin Gazetesi olarak okuyucularımıza özel, yepyeni bir içerik serisine başlıyoruz. Bu seride, tam bir yıl önce ilçemizde ve bölgemizde neler yaşandığını sizlerle paylaşacağız.
Afşin’de Yüzde 100 Hibeli Hayvan Barındırma Çadırı Dağıtıldı
Afşin’de depremden olumsuz etkilenen büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerine yönelik önemli bir destek sunuldu. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında, ilçede deprem sonrası üreticilere destek amacıyla 51 adet hayvan barındırma çadırının kurulumunu tamamladı.
Haber Detayı---> Tıklayınız
Kılıç Kardeşler Firması Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
Afşin’de 6 Şubat depremleri sonrasında yıkım çalışmalarını sürdüren Kılıç Kardeşler firması, araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Afşinli iş insanı Nurettin Kılıç’a ait olan firma, deprem sonrasındaki kritik süreçte bölgedeki yıkım çalışmalarına önemli katkılarda bulunuyor.
Haber Detayı---> Tıklayınız
Afşin Merkezi Yeni Altyapısına Kavuşuyor
Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Afşin’de yeni altyapı çalışmalarına başlandı. 40 Milyon TL’lik yatırımla ilçeye 20 kilometre kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşa edilecek.
Haber Detayı---> Tıklayınız
Tanır Yassı Höyük'e Sponsor Firma Çalışanlarından Anlamlı Gezi
MT Global Eğitim ve Danışmanlık Firması Afşin şubesi çalışanları ile birlikte 2024 yılı için Sponsorluk sözleşmesi imzaladıkları Tanır Yassı Höyük Kazı alanına ziyarette bulundu.
Haber Detayı---> Tıklayınız
Afşin'de Deprem Meydana Geldi
Afşin'de 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Haber Detayı---> Tıklayınız