2020 yılından bu yana Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Fatih Kaba’nın Ekinözü’ne atanmasının ardından, yerine Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan Bünyamin Özdemir getirildi.
Aslen Afşinli olan Bünyamin Özdemir, eğitim hayatına Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde öğretmen olarak başladı. 32 yıllık meslek hayatı boyunca okul müdürlüğü ve çeşitli idari görevlerde bulunan Özdemir, yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra ilçe milli eğitim müdürlüğü kariyerine Sivas’ın Hafik ilçesinde vekaleten başladı.
Ardından Kangal İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak 4 yıl görev yapan Özdemir, daha sonra memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine dönerek 2018-2022 yılları arasında Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yaptı.
Son olarak Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 3 yıldan fazla süreyle şube müdürü olarak çalışan Bünyamin Özdemir, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı atama ile Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.
Özdemir’in pazartesi günü itibarıyla görevine başlayacağı öğrenildi.





