Elbistan merkezli 4.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde yıkım ekiplerinin çalışma yaptığı ağır hasarlı bina çöktü.
Elbistan’da ağır hasarlı binaların yıkım çalışması sürüyor. AFAD Deprem Dairesinin verilerine göre bugün saat 13.48’de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Deprem sırasında yıkım ekiplerinin Güneşli Mahallesi’nde yıkım yaptığı ağır hasarlı bina yıkıldı. Olayda her hangi bir yaralanan ve can kaybının olmadığı öğrenildi.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, olayla ilgili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Elbistan’da Afad’ın açıklamasına göre 4.0 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. İlk belirlemelere göre ağır hasarlı, yıkım aşamasındaki boş bir bina yıkıldı. Çok şükür ölü ya da yaralı yok. Allah memleketimizi her türlü felaketlerden korusun. Dualarınızı esirgemeyin.”