Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Seven ve Hemşirelik bölümü öğrencileri, ilköğretim öğrencilerine hediyeler dağıttı. Dağıtılan hediyeler ile mutlu olan öğrenciler, üniversiteli ablalarına teşekkür etti.

Üniversite öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte, ilköğretim öğrencilerinin hemşirelerden korkmaması gerektiğini belirterek, hemşirelik bölümü hakkında da bilgiler verdiler.

Gönüllülük çalışmaları kapsamında çocukların gönüllere dokunmaya geldiklerini belirten hemşirelik bölümü öğrencilerinden Semanur Çekiç; “Afşin Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik öğrencileriyiz, çocuklara maddi ve manevi destek olarak onların eğitim hayatına küçük bir katkıda bulunmak istedik. Amacımız çocukların hayallerine giden yolda bir adımda dahi olsa ellerinden tutabilmek. Umarım bunu başarabilmişizdir” dedi.

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Seven, projede emeğini esirgemeyen Semanur Çekiç, Elif Bakla, Elif Cinlibaş, Remziye Kalemli ve Ümit Pek isimli öğrencilere teşekkür etti.

Erçene İlkokulu Müdürü Halil Çetinkaya ise üniversite öğrencilerine böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi