Elbistan Bahçeşehir Koleji, düzenlediği programla Afşin ve Elbistan'da görev yapan okul müdürlerini ağırladı.

Bahçeşehir Koleji’nin tanıtım videosunun gösterimi ile başlayan programın açılış konuşmasını Elbistan Bahçeşehir Koleji Müdürü Hüseyin Arslan yaptı.

Bahçeşehir Koleji'nin bölgede yatırım yapmasının ve eğitim faaliyetinde bulunmasının öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu belirten Bahçeşehir Koleji Müdürü Hüseyin Arslan, "Elbistan'daki kampüsümüz bölgedeki en büyük eğitim kurumu oldu. Köklü ve kaliteli bir eğitim kurumunu bölgede faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Daha sonra mikrofona davet edilen Elbistan Bahçeşehir Koleji Kurucu Vekili Hanifi Şahin ise, Bahçeşehir Elbistan Koleji’nin, bölgede model bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, “Dünyadaki gelişmiş ülkelerde nasıl eğitim yapılıyorsa biz de bu eğitimi yapmak zorundayız. Eğitim anlayışımızı geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda güncellemezsek muasır medeniyet düzeyine ulaşmamız mümkün değil. Bizim işimiz, kaliteli eğitim ve Türkiye'nin geleceği. Çocuklarımızın gelecekte söz sahibi bireyler olabilmeleri için Bahçeşehir Koleji’nde geleceğin eğitimini bugün uyguluyoruz. Eğitimin öncüsü olma misyonumuzla yabancı dil eğitimi, STEM eğitimi, Robotik ve Kodlama eğitimini çocuklarımızla buluşturuyoruz. Ülkemizin geleceğine yön verecek olan çocuklarımızın yetiştirildiği Bahçeşehir Koleji ailesine Elbistan Kampüsü olarak dâhil olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara öğrencilerin eğitim gördükleri sınıflar, laboratuvarlar, etkinlik sınıfları ve okul binası gezdirildi.

Program canlı müzik eşliğinde yenen yemeğin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi