T.C. Kahramanmaraş 5. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) Tarafından Dava Dilekçesi ve Duruşma Gününün İlanen Tebliği
İlan.gov.tr’ de verilen bilgilere göre;
Dosya No :2024/159 Esas
Davalı : Cemil KISAKÜREK, Ökkaş ve Zekiye oğlu, **/**/1950 doğumlu, 288*****318 T.C. Kimlik nolu.
Davacı , AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ ile Davalı , CEMİL KISAKÜREK arasında mahkememizde görülmekte olan Kredi Garanti Fonu Kefaletinde Kullandırılan Ticari Kredilere İlişkin Davalar (İtirazın İptali) davası nedeniyle;
Davalı Cemil Kısakürek'e yapılan tüm araştırmalara rağmen tebligatların ulaşmaması nedeniyle ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Bu nedenle duruşmasının 18/04/2025 tarih ve saat 10:20'ye talik edilmesine, duruşmada bizzat hazır bulunması, veya kendinizi bir vekil ile temsil ettirmesi, aksi takdirde yargılamaya yokluğunuzda devam olunacağı hususunun Cemil Kısakürek'e ilanen tebliğine, İlanın gazetede yayınlanmasından 15 gün sonra tebligat kanunun 28. ve 29.maddeleri uyarınca tebliğin davalı Cemil Kısakürek'e yapılmış sayılmasına karar verildiği, davalı Cemil Kısakürek'e ilanın tebliğ yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur.