Afşin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafların kaldırımları işgal etmemeleri için uyarıda bulundu. Zabıta Müdürü Gül, kaldırımı işgal eden esnaflara ceza yazılacağını söyledi.
Afşin Belediyesi Zabıta Ekipleri, belediye tarafından Atatürk Caddesi’nde tamamlanan kaldırımlarda denetimini attırdı. Zabıta ekipleri kaldırımı işgal eden 6 esnafa ceza verdi. Denetimlerin ise, sıklıkla yapılacağı bildirildi.
Konu hakkında açıklama yapan Afşin Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Gül, “Afşin Belediyesi Başkanlığı olarak ilçemizde Atatürk caddesi Kız Meslek Lisesinin önünden başlayarak Cumhuriyet meydanına kadar yaklaşıl olarak 650 metre bir alanda imar ve fen işleri tarafından yapılan asfalt ve kaldırım genişletme çalışmaları ile birlikte engelli vatandaşlarımızın da rahat bir şekilde hareket edebileceği kaldırımlarımız düzenlenmiştir. Afşin Zabıta Müdürlüğü olarak esnaflarımızın kaldırım işgali tarafımızdan titizlikle denetlenmektedir. Kaldırımları işgal edenlere kabahatler kanuna göre 82 Türk Lirası ceza işlemi uygulanmaktadır. Kaldırım genişletme çalışmasından sonra 6 esnafa cezai işlem uygulanmıştır. Kaldırım işgali hususunda Afşinli esnaflarımızın duyarlı davranmalarını rica ediyoruz. Çünkü bu ilçe hepimizin, hep beraber bu ilçeyi geliştirip, güzelleştireceğiz. “ şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi