Özel Elbistan Yıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri ile Ayyıldız Ortaokulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 4,5,6,7,8,9.10 ve 11 sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenleyecek.

9 Mart Cumartesi ve 10 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek sınavlara yoğun katılım bekleniyor.

Bursluluk sınavları hakkında bilgilendirme yapan Özel Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, Ayyıldız Ortaokulu için 09 Mart 2019 Cumartesi günü, Fen ve Anadolu Liseleri ise 10 Mart 2019 Pazar günü yapacakları sınava başvuruların devam ettiğini söyledi.

Afşin'den sınava katılacak öğrenciler için sınav başvuru noktası oluşturduklarını söyleyen Özel Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, konuşmasına şöyle devam etti:

"Özel Elbistan Yıldız Koleji bünyesinde bulunan Ayyıldız Ortaokulumuz ile Anadolu-Fen Liselerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılına kayıtlarımıza esas teşkil edecek bursluluk ve kayıt sınavlarımız için tüm çalışmalarımızı tamamlayarak sınav başvurularımızı başlattık.

     Ayyıldız Ortaokulumuz için öğrenciler 09 Mart 2019 Cumartesi günü 4 ve 7. sınıflar saat 10.00 da 5 ve 6. sınıflar saat 14.00 da sınava girecekler.

    Fen ve Anadolu Liselerimiz için 10 Mart 2019 Pazar günü 8 ve 9. sınıflar saat 10.00 da, 10 ve 11. sınıflar saat 14.00 da yapılacaktır.

    Sınavlarımız her sınıf seviyesi için tek oturumda yapılacağı için öğrenciler sınav saatinden en az 30 dakika önce kalem ve silgilerini yanlarına alarak okul binamızda olacaklar.

    Beş farklı yerde sınav başvuru noktası oluşturduk. Öğrenci ve veliler Ayyıldız Ortaokulu – Fen ve Anadolu Lise binamız,  Özel Yıldız Ortaokulu, Asya Kitabevi, Office store ile Afşin’de Ulu Camii yanında bulunan kayıt merkezlerimizden de kayıt yaptırabilirler.

     Yapacağımız bu sınav ile öğrenciler akademik alandaki başarılarını görme imkanı bulacaklar, sınav sonuç belgelerinde durumlarını görecekler. Hatta bizzat velileri ile sonuçlarını almaya geldiklerinde rehber öğretmenlerimiz ayrıntılı durum değerlendirmesi de yapacaklar.

     Bursluluk sınavımız önümüzdeki yılın kayıtlarına esas teşkil edecektir. Sınava katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyorum."

Editör: Haber Merkezi