Afşin’e bağlı Karagöz Mahallesi'nde karpuz üretimi yapan Hüseyin Özdemir, 12 dönüm arazide ürettiği karpuzları traktörle gezerek mahalle mahalle satışa sunuyor.

Afşin’e bağlı Karagöz Mahallesi'nde yerli ve organik karpuz üretimi yapan Hüseyin Özdemir, yaptığı açıklamada ürettikleri karpuzları traktörle mahalle mahalle gezerek satışa sunduklarını söyledi.

Mahalle mahalle gezerek karpuz satan Hüseyin Özdemir, vatandaşların organik ve yerli karpuza ilgi gösterdiğini kaydetti.

Bu yıl 12 dönüm alanda karpuz ürettiklerini ifade eden Özdemir, " Kendimize ait tarlamızda yerli ve organik karpuz yetiştiriyoruz. Şuanda hasat mevsimindeyiz. Olgunlaşan karpuzlarımızı aracımızla ilçe merkezimiz ve çevre mahallelerimizde satışını gerçekleştiriyorum. Çok lezzetli ve verimli karpuzlarımıza da vatandaşlarımızdan yoğun bir şekilde talep var. " dedi.

Özdemir, “Sıcaklıktan dolayı vücutta su kaybı olduğundan, su kaybını önlemek ve serinlemek için karpuz çok tercih ediliyor. Karpuzları gündüz olduğu gibi en çok gece satıyoruz. Elimden geldiği kadar her mahalleye gidiyorum.”açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi