Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sahaya inen Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi koordinesinde Afşin’den etkilenen depremzedelere 35 tır yardım malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 İl’e 1200 gönüllüsünü gönderdi.

İl ve ilçe teşkilatının hazırladığı temel gıda malzemeleri, kışlık kıyafetler, battaniye, bebek maması, bebek bezi ve temizlik malzemesinin yer aldığı yardım kolileri Afşin’e ulaştırıldı. Site 1 içerisine kurulan Afşin Ülkü Ocakları koordinasyon merkezinde Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç, MHP Kahramanmaraş Başkan Yardımcısı Ersal Koç ve Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan organize ederek 21 Ülkü Ocakları Şubesinin desteğiyle depremzedelere dağıtımı gerçekleştirdi.

Depremden 15 dakika sonra sahaya inerek hazırlıklar yaptığını belirten Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç; “Depremden sonra saha çalışmalarına başladık. Depremden sonra ailemi göremedim, AFAD yetkilileri götürdü. Bölgedeki vatandaşlarımız için Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatlarıyla, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın koordinesiyle depremin ilk gününden itibaren vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışıyoruz. 35 tır yardım malzemesi ile 21 Ülkü Ocakları şube başkanlıklarımızdan arkadaşlarımız geldi ve İhtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştık. Allah'ın izni, devletimizin desteğiyle en kısa zamanda yaraları birlikte saracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi