Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, gazi ve şehit ailelerine verdiği iftarda, teröre ve terör destekçilerine tepkisini dile getirirken, "Kazdıkları çukurlara hepsini tekme tokat gömeceğiz. Hepsinin Allah belasını verecek ve bu devleti asla kimse bölemeyecek" dedi.

Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen iftarda konuşan Kartal, atalarımızın buraları kanlarını döke döke aldıklarını ifade ederek, "Bu memleketin her bir noktasında, her bir santimetresinde bizim dedelerimizin kanları var. Bu toprakların dışında da bizim el uzattığımız bütün topraklarda da yine bizim medeniyetimiz yine bizim ecdadımızın eserlerini kalıntılarını, mirasını görmek mümkün. Bunları bir anda bırakıp gidecek değiliz kusura bakmayın. Bunlar zannediyorlar ki hendek açmayla çukur kazmakla ve 500-600 şehit verdirerek memleketi bölemeyecekler. Bu memleketin birliğini, düzenini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" diye konuştu.
Birçok uzvunu kaybetmiş gazilere, şehitlere ve onların ailelerine teşekkür eden Kaymakam Kartal, "Onların yapmış olduğu fedakarlığı hiçbirimiz yapamayız. Bu memleket sadece onların değil, muhtarıyla, belediyesiyle, kaymakamıyla, valisiyle, iş adamıyla, hakimiyle, savcısıyla, bürokratı ile hep beraber hep beraber sahip olacağız" dedi.
Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hiçbir şey yapamıyorsanız onlara kurşun sıktıran hainlerin siyasi uzantılarına dur demeyi bileceksiniz. Kusura bakmayın ben bu insanların yaptıklarına destek veren hiç kimseye Müslüman demiyorum. Bunların İslam ile Müslümanlık ile Türk milletiyle yakından uzaktan alakası yoktur. Kazdıkları çukurlara hepsini tekme tokat gömeceğiz. Hepsinin Allah belasını verecek ve bu devleti asla kimse bölemeyecek. Bundan önceki zamanlarda verdiğimiz iftarlarda bu kadar yürekli konuşamıyorduk. Ama bugün 500 şehit vermemize rağmen 7 bin teröristi o çukurlara gömmüş bir devletin temsilcisi olarak gurur duyuyorum. Bundan sonra bunlar devam edecek asla kan yerde kalmayacak."
İftara Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Garnizon Komutanı Üsteğmen Çağatay Anıl Yazıcı, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, daire amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Editör: Haber Merkezi