AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli Seçimi dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Karabulut, “Bizlere bu zaferi bahşeden Rabbimize hamdolsun. Yaklaşık 3 aydır acılarına ve hüzünlerine rağmen gece gündüz demeden canla başla emek veren sokak sokak davamızı gönüllere nakşeden ana kademeden ,gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle başkanlarımızdan, sandık görevlilerimize, seçim koordinasyon merkezimizi 1 dakika dahi olsa boş bırakmayan hemşehrilerimize bütün teşkilatımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.” diye konuştu.

Afşin’den Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli Seçiminde büyük destek geldiğini hatırlatan Karabulut, “Tarihsel misyonumuzun ve milletimizin bizlere yüklediği sorumluluğun farkındayız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu sorumlulukların üstesinden gelmek için durmaksızın çalışacağız.

Şimdi, Türkiye Yüzyılı’nda bugüne kadar gösterdiğimiz gayretin ve azmin daha fazlasını gösterme, daha fazla çalışma zamanı. İlk günkü heyecan ve aşkla çalışmaya devam.

Yükümüz ağır, yolumuz uzun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi