5 Nisan'da yapılan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Ankara Merkez Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısında asil olarak Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Yaşar Terzi Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Gazetemizi ziyareti sırasında çalışmaları hakkında gazetemizin imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban'a bilgi veren Terzi, "Bölge birliğinin hak ettiği konuma taşımak için hep birlikte daha çok çalışarak çiftçilerimize daha iyi hizmet sunmak için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız. Afşin'de yaşanan gelişmeleri günlük olarak Yeşil Afşin Gazetemizden takip ediyoruz. Gazetemizi çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi.

Daha sonra konuşma yapan gazetemizin imtiyaz sahibi Kösebalaban, "Afşinli hemşerimiz Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Ankara Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Yaşar Terzi Bey'i kutluyorum. Afşinli çiftçilerimiz için önemli destekleri esirgemeyeceğine inanıyorum. Kendisinde görevinde başarılar diliyorum. Gazetemize gelerek bizleri ziyaret ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi