Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin şubesi tarafından, sendika üyeleri arasında “Halı Saha Bahar Turnuvası” coşkuyla başladı. 
 
Tes-İş Sendikası Afşin Şubesinin 6.sı düzenlediği halı saha bahar turnuvasına Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrali çalışanlarından oluşan 8 guruptan 28 takım katıldı.
 
Üyeler arası halı saha futbol turnuvası düzenleyen Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi Başkanı Sıttık Sert, “Turnuvanın üyeler arsında kaynaşma ve dostluğun sağlanması amacıyla her yıl böyle bir organizasyon düzenliyoruz. 12 gün süreyle devam edecek olan halı saha futbol turnuvasının finali 30 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Final müsabakalarını tüm Afşinliler davetlidir” şeklinde konuştu.
 
Bahar Turnuvasının ileriki yıllarda devam edeceğini belirten Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi Başkanı Sıttık Sert,, 30 Mayıs Pazartesi günü, turnuvada başarı sağlayan birinci, ikinci ve üçüncü takımlara kupa takdim edilecek. Ayrıca “gol kıralı” ve “en centilmen takım”a da kupa verilecek” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi