Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şube Başkanlığı, Afşin İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Üsteğmen Ali Erol'a hayırlı oldun ziyareti gerçekleştirdi.

Tes-İş Sendikası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret eden Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretten açıklama yapan Kılıç, " Ülkemiz 15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Darbe girişimi, vatandaşlarımız, devletimiz ve helal süt emmiş güvenlik güçlerimizin sayesinde geri püskürtüldü." dedi.

Askerin ve polisin her zamankinden fazla morale ihtiyacı olduğunu vurgulana Kılıç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Kahraman Türk milleti kendisine yapılan hatayı affetmedi ve bir kez daha dünyaya gücünü gösterdi. Bu darbe girişimine kalkışanların ve hakla silah doğrultanların, Türk Silahlı Kuvvetleri içene karışan bir takım hainlerden ibaret olduğunu çok iyi biliyoruz. Halkımız askerinin ve polisinin yanında. Bu yapılanmanın içerisinde bulunan bir gurup hain bizleri askerimize polisimize küstürmeyecek. Bizler şuanda Afşin Jandarma Komutanlığı görevine yeni atanan Üsteğmen Ali Erol komutanımıza hem hayırlı olsun ziyaretinde hem de moral ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine ve güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Sivil toplum kuruluşları olarak askerlerimizin yanındayız." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Afşin İlçe Jandarma Komutanı Ali Erol, Tes-İş Afşin Şube Başkan Mustafa Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.



Editör: Haber Merkezi