Afşin Elbistan A ve B Termik Santralinde çalışan işçiler, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şubesi tarafından düzenlenen halı saha bahar turnuvası sona erdi. 

B Termik güvenlik geleneği bozmadı

30 takımın katıldığı turnuvanın final maçı, geçen sezonun galibi Afşin - Elbistan B Termik Santrali Güvenlik, Berksan Makine arasında oynandı. Berksan Makine'yi 6-3 yenen B Termik güvenlik "2015 Halı Saha Bahar Turnuvası"nda birincilik kupasının sahibi oldu.
Bahar Turnuvasının geleneksel bir hal aldığını belirten Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, turnuvanın işçiler arasında dostluk, kardeşlik ve iş barışını sağladığını belirtti. 

TES-İş Afşin Şube Başkanı Kılıç, " Bunun gibi organizasyon bütün işçilerimize moral oluyor ve bu da arkadaşlarımızın çalışmalarına olumlu bir şekilde yansımakta. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun kardeşlik, dostluk ve işçilerimiz kazandı. TES-İŞ Sendikası Afşin Şubesi olarak bu tür organizasyonlarımız devam edecek." diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi