Tekerek yolu asfaltlanıyor

Tekerek yolu asfaltlanıyor

Tekerek yolu asfaltlanıyor

Tekerek yolu asfaltlanıyor

23 Kasım 2016 Çarşamba 10:02
292 Okunma
Tekerek  yolu asfaltlanıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Yol Yapım ve Onarım ekiplerince yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmaları 35 metre genişliğinde 2.6 kilometre uzunluğunda bulunan Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor. 1.8 kilometrelik kısmında sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanan Tekerek Bulvarı’nda geri kalan kısımda asfalt serim çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Ekipler aynı zamanda yol bakım ve tamir gerektiren alanlarda da asfalt yama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.

Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Ekim ayı sonu itibari ile il genelinde yaptığı asfalt çalışmalarında I. Kat sathi kaplama hazırlamada 172,8 km. I. Kat Sathi kaplamada 193,8 km., II. Kat sathi kaplamada 163,8 km. sıcak asfalt kaplamada ise 110.03 km. yol asfalt çalışmalarını tamamladı.
Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373