Afşin'de yaşayan Sadettin Küçük'ün banka hesabına tanımadığı bir şirket 1700 TL para yatırdı. Duyarlı vatandaş Küçük, bankaya giderek bu parayı iade etti.
Edinilen bilgilere göre çeşitli firmalarda işçi olarak çalışan Sadettin Küçük, hiç çalışmadığı ve adını hiç duymadığı bir firmadan kendi hesabına 1700 TL para geldiğini, ATM'den öğrendi. Küçük, bu paranın kendisinin olmadığını anlayınca bankaya geri giderek para iadesi için çalışma başlattı.
Konu hakkın açıklama yapan Sadettin Küçük, " Bir firmada tünel kalıp işinde çalışıyorum. Çalıştığım firmadan ayrıldım ve başka bir firmada devam ediyorum. Eski çalıştığım firma maaşlarımızı bir banka hesabına yatırıyordu ve firmadan alacağım kalmamıştı. Daha sonra maaş hesabımı kontrol ettim ve hesabımda bin 700 TL para olduğunu gördüm. Bu paranın benim olmadığını biliyordum ve bankayla irtibata geçerek paranın Ankara Kızılay Şubesinden yattığını öğrendim. Şuanda Banka şubesine gelerek bu paranın kimin yatırdığını öğrendik ve tekrar yatıran kişiye iade edilmesi için başvurdum.Hesabıma yatan paranın benim olmadığını biliyorum. Ben hesabıma yatan bu parayı çekerek hesabıma yatıran kişiye tekrar gönderilmesi  bankaya iade edeceğim."dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi