Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı kömür dağıtımını başladığını ve bu sene 5 bin aileye kömür dağıtımı yapılacağını kaydetti.

Başbakanlık tarafından tüm ülke genelinde yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan kışlık kömür yardımı sürüyor. Afşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yoksul ailelere kömür dağıtımı başladı. Her yıl 500 kg dağıtılan kömür bu sene 750 kg çıkartıldı.

 

Konu hakkında bilgi veren Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın aracılığı ile fakir vatandaşlarımıza kömür dağıtımına başlamış bulunuyoruz. Bu sene 3 bin 750 ton kömürümüzü vatandaşlarımıza 750 kilogram olmak üzere 5000 aileye dağıtacağız. Bu sene kömür alımımızda gayet başarılı geçti. Kış ayı gelmeden maddi durumu iyi olmayan ve ısınma ihtiyaçlarını gidermekte zorluk çekecek olan vatandaşlarımıza kömürlerini dağıtacağız.  Bu dağıtacağımız kömürün içinde köy ve beldelerimizde bulunan maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı da dahil edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

 

 

Editör: Haber Merkezi