Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Haftasını 11-17 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı.

Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Zülfü Alptekin  ve SGK çalışanları Sosyal Güvenlik Haftasında Afşin'de  hafta kapsamında çeşitli derneklere ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Afşin SGK Merkez Müdürü Zülfü Alptekin, " 11-17 Mayıs arasında kutlanan haftamızda çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Ayrıca sosyal güvenlik bilincinin oluşması ve bu alanda farkındalık oluşturmak adına bir dizi faaliyet gerçekleştirdik." dedi.

Hafta boyunca kurum ziyaretleri yaptıklarını söyleyen Afşin SGK Merkez Müdürü Alptekin, " Afşin Kaymakamımız Sayın Fatih Aksoy 'u makamında ziyaret ederek sosyal güvenlik alanındaki yapılan iş ve işlemler ile yapılması planlanan faaliyet hakkında bilgi verdik. Ardından, Afşin Belediye Başkanıı Sayın Mehmet Fatih Güven'e ziyarette bulunduk. Daha sonra hizmet bölgelerimizdeki kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve işverenler ziyaret edilerek sosyal güvenliğin önemi hakkında bilgiler aktardık. Ayrıca  şehit ailelerimizi evlerinde  ziyaret ettik." diye konuştu.

Afşin SGK hizmet binasında hafta boyunca vatandaşlara sosyal güvenlik konusunda bilgiler verip broşür dağıtıldığını ifade eden Alptekin, " Kurum hizmet binamızda personellerimiz tarafından vatandaşlarımıza sosyal güvenlik konusunda sahip oldukları hak ve yükümlülükler ile ilgili bilgiler verilip, broşürler dağıttı. Ayrıca, gelecek nesillerde sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması adına Afşin Fen Lisesi, Çobanbeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Afşin Anadolu Lisesinde personellerimiz tarafından bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Öte yandan tüm özverili çalışmalarıyla ilçemizde güler yüzlü ve kaliteli sosyal güvenlik hizmetinin verilmesinde yoğun çaba sarf eden personellerimize dönük sosyal etkinlikler düzenlenmiş ve gerçekleştirilen kutlama yemeği ile 2015 yılı Sosyal Güvenlik Haftamız başarılı bir organizasyonla sonlandırdık." açıklamasında bulundu.

Alptekin konuşmasına şöyle devam etti:

"Etkinlikler boyunca kurum hizmetlerini aksatmadan özverili çalışıp gerek kurum iş ve işlemlerinde gerekse yapılan organizasyonlarda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hafta boyunca bizlere misafirperverlik örneği sergileyen başta Sayın Kaymakamımız Fatih Aksoy ve Belediye Başkanımız Fatih Güven olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri ile sivil toplum örgütleri temsilcilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum"

Editör: Haber Merkezi