SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, 2012 yılında 300 bine yakın işlem geçekleştirdiklerini kaydetti.
Sosyal Güvenlik Kurumu Afşin Merkez Müdürlüğü 2012 yılını yoğun geçirdi. Sağlık aktivasyonu, hastalık ve analık raporlarının ödenmesi, tescil ve prim tahsilatı, onaylı hizmet çıktısı ve kaydı yok yazısı, diş onayları, yolluk evraklarını eksiksiz alarak Kahramanmaraş müdürlüğüne gönderilmesi gibi birçok işlemleri yerine getiren SGK Afşin Merkez Müdürlüğü yoğun bir seneyi geride bıraktı.
2012 yılının değerlendirmesini yapan SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, “2012 yılını Afşin Sosyal Güvenlik olarak yoğun bir şekilde geride bıraktık. Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri için personellerimizle birlikte kar kış demeden özverili bir şekilde çalıştık. 2012 yılında toplam olarak 300 bin e yakın işlem gerçekleştirdik. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızı Kahramanmaraş İl Müdürlüğümüze göndermemeye çalıştık. Vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini Afşin Müdürlüğünde çözmek için çalıştık. İnşallah bundan sonra yeni binamızda vatandaşlarımıza daha kaliteli bir ortamda hizmet vereceğiz. Şuanda yeni yapılacak olan Afşin Sosyal Güvenlik binamızın yeri için yer tahsisi sürüyor. Bu işlemleri geride bıraktıktan sonra en kısa zamanda inşaatımızın temelin atacağız. Emeklilik işlemleri, icra işlemleri ve borçlanma gibi işlemler Kahramanmaraş merkez müdürlüğümüzde yapılmaktadır. Bunun haricinde bütün sosyal güvenlik işlemlerini Afşin Müdürlüğümüzde yapmaktayız.” dedi.
2013 Yılının Sonunda Kendi Binasında Hizmet Vermeyi Planlıyor
2013 yılının sonlarında kendi binamızda hizmet vermeyi planladıklarını kaydeden Akbaba, “ İnşallah 2013 yılının sonlarında yeni binamızda bu iş ve işlemlerin hepsini üstlenerek Afşin halımıza hizmet vereceğiz. “ şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi