Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanı Sıddık Sert ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin- Elbistan B Termik Santralinde kurban kestiler.

Afşin-Elbistan B Termik Santralinde meydana gelen yangın sonrası Tes-İş Sendikası Başkanı Sıddık Sert ve yönetim kurulu üyeleri santrale giderek kurban kestiler. Sendika, hem işçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundular hem de böyle bir kazanın bir daha meydana gelmemesi için kurban kestiler.

 

Yapılan dualar ardından konuşma yapan Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanı Sıddık Sert, “17.02.2013 tarihinde  saat sabah 10.00 sularında Afşin-Elbistan B Termik Santralinde Bürüden de bulunan kömürün oksijenle temas etmesiyle yangın çıkmıştır. Afşin-Elbistan B Termik Santralindeki mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucu yangın kısa sürede söndürülmüştür. Tek tesellimiz olayda can kaybı ve yaralanma  olmamasıdır. Bu yangını maddi hasarla atlatmamızdır. Bu devasa tesisimizde yangını söndürmek için büyük çaba sarf eden ve emeği geçen herkese teşekkür eder, bir daha bu tip kazaların olmamasını Cenabı Allah’tan dilerim.” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi